torstai 29. marraskuuta 2012

Joulun taikaa

Kuten kerroin edellisellä kerralla, työkaverini tilasi minulta rannekorun ja kaulakorun pikkujouluja varten. Sain korut eilen valmiiksi (vaikka aikaa olikin rajoitetusti) ja onnistuinkin mielestäni melko hyvin!

Tässä ensimmäisenä on rannekoru, jossa on kolmessa siimassa helmiäislasihelmiä, säröhelmiä ja falsettihiottuja helmiä. Erittäin jouluisen näköinen. :) Korun tekemiseen meni melko kauan, sillä aloitin monta kertaa alusta kun en ollut varma värivalinnoista. Lopulta se sitten osui kohdilleen!


Viimeisillä voimillani tein myös koruun sopivan kaulakorun, jossa käytin samoja helmiä. Mukaan lisäsin myös pieniä pyöreitä ja sydämen muotoisia metallihelmiä. Tätä oli vaikeaa tehdä siinä mielessä, etten osannut arvioida korun pituutta toisen ihmisen kaulalla. Taisi kuitenkin tulla sopiva pituus - tai sitten työkaveri ei kehdannut valittaa. ;)




tiistai 27. marraskuuta 2012

Kauppa nyt Facebookissa!

Ninnin Korunurkka löytyy nyt myös Facebookista. Käy tykkäämässä, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista koruista ja joulun tarjouksista!

Olen myös muuttanut blogin ulkoasua hieman erilaiseen suuntaan. Tämä on enemmän "minua". 

Tänään tai huomenna pitäisi tulla postissa uusia helmiä, joista olen luvannut tehdä viikonlopuksi kaulakorun ja rannekorun. Näistä tulee varmasti hyvin erilaiset kuin aikaisemmista koruistani, sillä värinä on ensimmäistä kertaa punainen. Joulua odotellessa! :) Tyyli korussa tulee olemaan tämän kaltainen:


Tuntuu jännittävältä tehdä koruja tilauksesta - eihän sitä voi ollenkaan tietää, tykkääkö toinen lopputuloksesta. Tässä kyseisessä tapauksessa on sekin haaste, että olen keskiviikkona iltamyöhään asti Helsingissä työmatkalla, ja perjantaina lähden aamutuimaan Tukholmaan romanttiselle viikonloppumatkalle. Näin ollen koru pitäisi saada tehtyä ja toimitettua torstaina, joka sekin on työpäivä. Hui, kyllä jännittää miten käy! :)

maanantai 26. marraskuuta 2012

Hommahan lähtee käyntiin!

Nyt on tullut niin monta tilausta ettei meinaa aika riittää! Koruja on tilattu mm. joululahjaksi, pikkujouluihin sekä myyjäisiin. Täytyy jotenkin muistaa priorisoida ettei kenenkään korut päädy uudelle omistajalleen liian myöhään.

Tässä ensimmäisessä kuvassa on hopeoituun ketjuun kiinnitettynä neljä helmeä helmihatuilla sekä antiikkihopeoitu kukka. Tosi kiva mielestäni!


Tässä alla olevassa kuvassa on turkooseja helmiäislasihelmiä sekä... vaikea sanoa mitä nuo soikeat ovat. :) Näyttää kuin niissä olisi pikkuisia kuplia sisällä. Helmien välissä on pieniä hopeahelmiä.


Nämä viimeiset ovat omaa suosikkityyliäni, eli monivärisiä ja -tasoisia rannekoruja. Mukana on pääasiassa helmiäislasihelmiä, mutta väleissä myös muita melko sekalaisesti. Tällaiseen tyyliin on nyt tilattu pikkujouluasuun sopivat rannekoru ja kaulakoru. Toivottavasti onnistuu! Helmet tulee huomenna, iishk!



Näiden lisäksi tein tilauksesta pitkästä aikaa korvakorut! Työkaverillani roikkuu kaulassa pallo, jonka tarkoitus on kilkattaa ja kuulua masussa olevalle vauvalle. Tein palloon sopivat korvakorut joita työkaveri onkin pitänyt jo monena päivänä. :) Tässä kuvat korviksista, ovat harmillisen pimeässä valaistuksessa otetut.



Tästä se lähtee! Korviksien tekeminen on mielestäni kaikista vaikeinta. Varmaankin siksi, että se vaatii piikkien taivuttelua enkä ole siinä järin näppärä. Mutta nämä onnistuivat hyvin!

tiistai 13. marraskuuta 2012

Romantiikkaa ilmassa

Olin romanttisella tuulella ja tein jotain hieman erilaista. Nämä ovatkin sitten omat suosikkini kaikista tähän mennessä tekemistäni koruista!

Tässä ensin tummemman sävyinen rannekoru. Siimaa on kolmessa tasossa, helmiä mm. säröhelmiä, foliohelmiä, helmiäislasihelmiä, metallihelmiä... Ihana mielestäni.



Sitten päästään siihen varsinaiseen romantiikkaan. Tässä vaaleanpunaisia ja valkoisia helmiäislasihelmiä sekä foliohelmiä, joiden sisällä vaaleanpunainen ruusu. Tämä on niin sievä että melkein pitäisi mennä naimisiin jotta sopisi vaatteisiin!



Näiden tekemiseen taisi kulua yhteensä tunnin verran. Jäi tosi tyytyväinen olo. Huomasin myös, että nautin eniten lopputuloksesta silloin kun käytän helmiäislasihelmiä. Näin ollen taidan tulevaisuudessa tilata ainoastaan niitä - tai ainakin pääsääntöisesti. Miellyttävät silmää ja mieltä.

Lisään rannekorut-välilehdelle muita tuotoksia, joita tein tänään. 

Nyt olen pelkkää hymyä koko tyttö! Kyllä tuntuu hyvältä onnistua!

lauantai 10. marraskuuta 2012

Merellistä tunnelmaa

Sain ensimmäisen korutilaukseni! Ainoa toivomus oli, että kaula- ja rannekoru olisivat meriaiheisia ja melko hillityn värisiä. Tässä ensimmäiset, jotka sain aikaiseksi. Saattaa olla että teen vielä toisenkin vaihtoehdon, jotta varmasti löytyy sopiva.

Ensimmäisenä kaulakoru. Hyvin pitkä malli, joka koostuu pronssin värisistä (soikeista) ja valkoisista helmiäislasihelmistä. Riipuksena antiikkihopeoitu merihevonen, kirkas lasihelmi ja pronssin värinen helmiäislasihelmi, jossa helmihattu. Rapulukko, vaikka ei tarvitsisi - tämän voi pujottaa kaulaan.


Lähikuvaa riipuksesta. :)


Tässä kaulakoruun sopiva rannekoru. Puolet korusta koostuu pronssin värisistä helmiäislasihelmistä, puolet ketjusta (avattavat lenkit eli koko muokattavissa). Koristeena antiikkihopeoidut merihevonen ja meritähti.


Meritähti hieman lähempää. Kamera näkyy heijastuksena helmistä, hehe. :)


Ensi lauantaina menen esittelemään tuotoksiani tilaajalle. Jos ja kun ottavat myyntiin, laitan tänne linkkiä. :)

lauantai 3. marraskuuta 2012

Koruja juhliin

Olin eilen lähdössä serkkuni tupareihin, ja ajattelin tehdä juhlia varten uudet korut. Kaulakorusta tuli tosi hieno, rannekorusta en niin välitä. Käytin koruihin isoreikäisiä ohuita, rosoisia hopeanvärisiä helmiä, sekä koristeena harmaita ja turkooseja helmiä sekä isoja pallohelmiä. Rannekorussa on rapulukko, kun taas kaulakoru on kiinnitetty kiinnitysputkella.



Alla olevassa kuvassa näkyy kaulakorua ylempänä koristava hopeahelmet. Nämä ovat suosikkihelmiäni, koska sopivat lähes kaiken kanssa!


Tässä kuvassa näkyy vähän lähempää helmet, joista kaulakoru on tehty. Mielestäni tosi kaunis, ainakin luonnossa.


Tänä aamuna kävin äitini luona kylässä, ja näytin näitä koruja. Hän ilmoitti heti haluavansa ne ja maksoikin niistä 20€. Tulipahan tienattua hieman heti lauantaiaamuna. :)