keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulun taikaa - vaan ei ole aikaa!

Olen joka ilta puurtanut joululahjatilausten parissa, jotta saan kaikki varmasti jouluksi perille. Tänään oli tarkoitus tehdä yhteensä kahdeksan rannekorua (pakko tiivistää tahtia), mutta uusin tarviketilaus ei ollut vielä tullut postissa ja lukot loppuivat kesken. Näin ollen joudun odottamaan huomiseen, että saan lisää tarvikkeita. Tässä on vielä sellainen ongelma, että huomenna olen joulukonsertissa ja ylihuomenna on firman pikkujoulut. Noh, viikonloppuna palaan omaan yhden tontun pajaani. :)

Ennen lukkojen loppumista ehdin tehdä kolme korua. Tässä ensimmäisenä on tummissa syksyn väreissä tehty rannekoru, joka koostuu mm. helmiäislasihelmistä ja muovihelmistä. Tähän pitäisi vielä tehdä sopivat korvakorut.


Tämän jälkeen tein oranssin korun helmiäislasihelmistä, särölasihelmistä ja fasettihiotuista lasihelmistä. Mukana on myös tummaa pronssia, mikä mielestäni kehystää korua kauniisti.

Nämä kaksi ensimmäistä korua on tehty tilauksesta henkilöille, joita en ole koskaan tavannut. Tällaisia koruja on aina vaikeaa tehdä, kun ei tunne toisen tyyliä tai toiveita. Toivottavasti kuitenkin tykkäävät!


Viimeiseksi tein pikkuisen korun 3-vuotiaalle sukulaistytölle. Lupasin hänelle jouluksi vaaleanpunaisen rannekorun, ja sen hän myös saa! :) Toivottavasti pieni tykkää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti