maanantai 26. marraskuuta 2012

Hommahan lähtee käyntiin!

Nyt on tullut niin monta tilausta ettei meinaa aika riittää! Koruja on tilattu mm. joululahjaksi, pikkujouluihin sekä myyjäisiin. Täytyy jotenkin muistaa priorisoida ettei kenenkään korut päädy uudelle omistajalleen liian myöhään.

Tässä ensimmäisessä kuvassa on hopeoituun ketjuun kiinnitettynä neljä helmeä helmihatuilla sekä antiikkihopeoitu kukka. Tosi kiva mielestäni!


Tässä alla olevassa kuvassa on turkooseja helmiäislasihelmiä sekä... vaikea sanoa mitä nuo soikeat ovat. :) Näyttää kuin niissä olisi pikkuisia kuplia sisällä. Helmien välissä on pieniä hopeahelmiä.


Nämä viimeiset ovat omaa suosikkityyliäni, eli monivärisiä ja -tasoisia rannekoruja. Mukana on pääasiassa helmiäislasihelmiä, mutta väleissä myös muita melko sekalaisesti. Tällaiseen tyyliin on nyt tilattu pikkujouluasuun sopivat rannekoru ja kaulakoru. Toivottavasti onnistuu! Helmet tulee huomenna, iishk!Näiden lisäksi tein tilauksesta pitkästä aikaa korvakorut! Työkaverillani roikkuu kaulassa pallo, jonka tarkoitus on kilkattaa ja kuulua masussa olevalle vauvalle. Tein palloon sopivat korvakorut joita työkaveri onkin pitänyt jo monena päivänä. :) Tässä kuvat korviksista, ovat harmillisen pimeässä valaistuksessa otetut.Tästä se lähtee! Korviksien tekeminen on mielestäni kaikista vaikeinta. Varmaankin siksi, että se vaatii piikkien taivuttelua enkä ole siinä järin näppärä. Mutta nämä onnistuivat hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti