tiistai 27. marraskuuta 2012

Kauppa nyt Facebookissa!

Ninnin Korunurkka löytyy nyt myös Facebookista. Käy tykkäämässä, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista koruista ja joulun tarjouksista!

Olen myös muuttanut blogin ulkoasua hieman erilaiseen suuntaan. Tämä on enemmän "minua". 

Tänään tai huomenna pitäisi tulla postissa uusia helmiä, joista olen luvannut tehdä viikonlopuksi kaulakorun ja rannekorun. Näistä tulee varmasti hyvin erilaiset kuin aikaisemmista koruistani, sillä värinä on ensimmäistä kertaa punainen. Joulua odotellessa! :) Tyyli korussa tulee olemaan tämän kaltainen:


Tuntuu jännittävältä tehdä koruja tilauksesta - eihän sitä voi ollenkaan tietää, tykkääkö toinen lopputuloksesta. Tässä kyseisessä tapauksessa on sekin haaste, että olen keskiviikkona iltamyöhään asti Helsingissä työmatkalla, ja perjantaina lähden aamutuimaan Tukholmaan romanttiselle viikonloppumatkalle. Näin ollen koru pitäisi saada tehtyä ja toimitettua torstaina, joka sekin on työpäivä. Hui, kyllä jännittää miten käy! :)

2 kommenttia:

  1. Tunnustuksia :) maltillista ja rauhallista suloisuutta - rohkeasti eteenpäin!, joten halusin antaa sinulle tunnustuksia: http://kirsema.blogspot.fi/2012/11/tunnustuksiaja-salat-julki.html

    VastaaPoista