keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Onnistumisia ja... ei niin onnistumisia.

Ryhdyin tekemään kaulakorua (kuva alla), johon tulisi vain muutama riipus koristeeksi. Ajattelin, että koko prosessi vie vain muutaman minuutin. Se veikin kaksi tuntia. Tämä siis siksi, etten ollut tyytyväinen mihinkään lopputulokseen ja aloitin aina alusta, uudelleen ja uudelleen. Tässä nyt kuitenkin lopputulos. Mielipiteitä ja ehdotuksia kiitos! Katsoin tätä projektia liian läheltä ja nyt sokeuduin sille.Siinä se nyt sitten on. Turkoosi "kimaltava" helmi helmihatulla, isompi luonnonvalkoinen helmi helmihatulla, kirkas muovikristallihelmi sekä sydänriipus. Ketjun ostin valmiina, se koostuu isoista muotoilluista renkaita ja on melko pitkä, eli riipukset tulevat rinnan alle. Kai se on kuitenkin ihan kiva, ketju vaan loppujen lopuksi aika massiivinen verrattuna riipuksiin.

Seuraavaksi tein kaksi kertaa ranteen ympärille kiepautettavan rannekorun. Se onnistui mielestäni hienosti! Ainoa ongelma siinä on se, että siitä tuli hieman liian iso. Tämä on ollut ongelma tähän asti lähes jokaisen rannekorun kanssa. Huolehdin liikaa siitä, ettei niistä tule liian pieniä. Pitää ruveta tekemään pienempiä, ja mikäli käy niin että koru ei mahdu ranteen ympärille, täytyy laittaa muutama rengas säätämistä varten. Tässä kuva rannekorusta:


Ja sitten tulikin taas pari epäonnistumista. Tein ruskean/kullan sävyisistä litteistä helmistä rannekorun. En itse tykännyt lopputuloksesta. Tulee mieleen suklaa. :D Lisäksi tein toisen lyhyemmän kaulaketjun, johon liitin mukaan ainoastaan Love-riipuksen (jollainen löytyy kullan värisenä yhdestä aikaisemmin esitellystä rannekorusta). Jälkimmäisestä tuli sellainen, mitä voisin itse käyttää, mutta tämän suhteen ei tullut onnistumisen tunnetta. Ehkä siksi, että tein vain "avaa rengas, sulje rengas" -prosessit.
Tässä tämän päivän tuotokset. Nyt rupeaa jo silmät harittamaan kaikkien näiden yksityiskohtien näpertämisen jälkeen! Iltatoimia, koiran ulkoilutus ja NUKKUMAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti