sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Teemana syksy

Rupesin korjaamaan parin aikaisemmin tekemäni rannekorun kokoa, sillä ne olivat ranteeseeni liian suuria. En malttanut lopettaa siihen, vaan tein pari rannekorua ja yhden kaulakorun. Hups, siihen hurahtikin kolme tuntia varaamani vartin sijaan. No, eipä tästä maailmasta aika lopu kesken. :)

Alla olevassa kuvassa tekemäni kaulakoru. Se koostuu monenlaisista puuhelmistä, teemana syksyn värit. Tarkempia kuvia lisään hetken päästä Kaulakorut-osioon. Itse en käytä tämän tyylisiä koruja, mutta jospa annan sen jollekin lahjaksi! Tämän väsäämiseen meni todella kauan. Tykkään tehdä symmetrisiä koruja, mutta tämän kohdalla olin etukäteen päättänyt käyttäväni "päättömästi" kaikenlaisia helmiä. Välillä piti erikseen pysähtyä sanomaan itselleen, ettei se haittaa vaikka erilaisia helmiä on sekaisin ilman logiikkaa!


Tässä seuraava tuotokseni. Osasin ensimmäistä kertaa tehdä sopivan kokoisen rannekorun! Kaikki ovat tähän asti olleet liian suuria. Tässä on vaalean beigejä pisarahelmiä, joita koristaa kaksi pienempää tummanharmaata pisarahelmeä sekä metallinvärinen lehti. Syksyteemalla tämäkin.


Alla hieman kesäisempi rannekoru. Siinä vaaleanpunaisia pisarahelmiä ja metallinvärisiä kukkia. Tästä tykkään itse tosi paljon! Ja vieläpä sopivan kokoinen! Edistystä näkyy jo!


Tässä viimeisin rannekoru. Pieniä hopean värisiä helmiä kolmessa rivissä sekä tummansinisiä ja kirkkaita muovisia timanttihelmiä. En edes yritä kutsua helmiä niiden oikeilla nimillä. Tärkeintä on lopputulos, ja minulle on oikeastaan ihan sama mistä se tarkalleen ottaen koostuu. :) Tämä rannekoru menikin sitten vanhaan malliin, eli on liian iso. Noh, baby steps. :D


Olen jotenkin jäänyt jumiin samanlaiseen tyyliin. Pitäisi keksiä jotain uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti